Zaid's Bit - Im Alive

Dags att byta bank?

Ja ibland så kommer man i olika stadier då man kan behöva göra om lite grann med allt möjligt. Det kan vara att byta bank till en annan som man känner är mer säker eller som ger en mer hjälp om förmåner. Ja det kan vara olika skäl till varför man vill välja att byta bank och det är ju så bra att man kan göra det när det behövs. Men ibland så kan det vara lite svårt att veta vilken man ska byta till så att det blir på ett sätt som man vill och att det blir så bra som man vill.

Bra att kolla upp flera innan man bestämmer sig

Ja det är bra att kunna kolla upp olika banker innan man bestämmer sig för vad det är man ska göra och vilken man ska välja. Det gör man väl i att göra och det är ju toppen när man hittar saker som man kan välja på och som kommer att göra att det blir bättre än den bank som man kanske har för närvarande. Ja det ör bra att göra såna kollar lite då och då för att se att man har rätt bank eller om det är dags att byta bank igen. För man vill ju att det ska vara så bra som möjligt och det kan det bli om man kollar upp det ordentligt och ser till att det blir så som man vill och att det blir bra och fint.
Ja det finns så många banker så det gäller att kolla upp vilken det är man ska välja och vad det är man ska göra för att det ska finnas bra och säkra avtal och annat som man behöver. Ja det är viktigt att man tar hand om sin ekonomi och att det går som man har tänkt.